Skip navigation.
Home
The QNX Community Portal

View topic - GUI Application problem in image file

GUI Application problem in image file

Isn't the name clear?

GUI Application problem in image file

Postby rsreddy » Tue Aug 23, 2011 11:25 am

Hi...,
I am developing GUI application.In my application(parent process), i am invoking the child processes (i.e through spawnl()) .when i run the application in the QNX 6.3 Os terminal it is(parent process with GUI application ) executing fine .
I included these processes(parent and child process ) objective files in build file, and the build file is converted to image file(.ifs) . The image file is ported on target .

But when the image file runs on the target , GUI application is not running. I think i am getting error in parent process. This type of errors are not getting when i run in OS .

so please can anyone help me ..
rsreddy
Active Member
 
Posts: 16
Joined: Tue Jun 07, 2011 5:38 am
Location: HYDERABAD

Re: GUI Application problem in image file

Postby maschoen » Tue Aug 23, 2011 6:04 pm

I'd suggest trying to start the programs in a startup script instead of in the boot file itself, at least until the system is debugged.

If you are using a console, you can bracket the spawn with printf's and show the return and errno from spawn(). Chances are you are missing a dll.
maschoen
QNX Master
 
Posts: 2640
Joined: Wed Jun 25, 2003 5:18 pm


Return to GUI Programming

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests