Skip navigation.
Home
The QNX Community Portal

View topic - QNX4 Photon resolution bug

Page 1 of 1

QNX4 Photon resolution bug

PostPosted: Sun Apr 30, 2017 9:28 am
by Kimstarlight
Hello. I am not experienced user of QNX, just beginner. I need change a resolution from 640x480 to 800x600 or 1024x768, but it doesn't changes as it should be.
crttrap trap doesn't help too. Information window in LCD settings says that it always 640x480 resolution.

640.jpg
(311.96 KiB) Not downloaded yet

800.jpg
(256.93 KiB) Not downloaded yet

1024.jpg
(266.38 KiB) Not downloaded yet

Re: QNX4 Photon resolution bug

PostPosted: Tue May 02, 2017 4:18 am
by maschoen
Are you pressing the [Apply] button? If so, what happens? You should get a window that asks you to confirm the change after the resolution change. This prevents you from getting stuck if your monitor doesn't support the new resolution.

Re: QNX4 Photon resolution bug

PostPosted: Wed May 03, 2017 3:24 pm
by Kimstarlight
Thanks. Bug was found in integrated VGA (Chips 69000).