Skip navigation.
Home
The QNX Community Portal

View topic - QNX4 Photon resolution bug

QNX4 Photon resolution bug

For the old QNX2 and QNX4 RTOS

QNX4 Photon resolution bug

Postby Kimstarlight » Sun Apr 30, 2017 9:28 am

Hello. I am not experienced user of QNX, just beginner. I need change a resolution from 640x480 to 800x600 or 1024x768, but it doesn't changes as it should be.
crttrap trap doesn't help too. Information window in LCD settings says that it always 640x480 resolution.

640.jpg
(311.96 KiB) Not downloaded yet

800.jpg
(256.93 KiB) Not downloaded yet

1024.jpg
(266.38 KiB) Not downloaded yet
Kimstarlight
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sat Apr 29, 2017 11:39 am

Re: QNX4 Photon resolution bug

Postby maschoen » Tue May 02, 2017 4:18 am

Are you pressing the [Apply] button? If so, what happens? You should get a window that asks you to confirm the change after the resolution change. This prevents you from getting stuck if your monitor doesn't support the new resolution.
maschoen
QNX Master
 
Posts: 2626
Joined: Wed Jun 25, 2003 5:18 pm

Re: QNX4 Photon resolution bug

Postby Kimstarlight » Wed May 03, 2017 3:24 pm

Thanks. Bug was found in integrated VGA (Chips 69000).
Kimstarlight
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sat Apr 29, 2017 11:39 am


Return to QNX2 and QNX4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron