Skip navigation.
Home
The QNX Community Portal

View topic - Altboot.....................................................

Altboot.....................................................

Discussion about the QNX6 OS.

Altboot.....................................................

Postby gopyan » Wed Jun 29, 2011 10:49 am

Hello Friends. Please help me to resolve problem. My os -> Qnx 6.4.0.

I create boot flash. Then create image in System Builder Perspective of Qnx Momentics. Size of ifs file 1,3 mb.


I have two proccesor modules xvme690 and VP9.

In my xvme processor module All work properly, i.e. system boot from flash successfully. But in VP9 machine when try to start I have

Hit Esc to .altboot........................................................................................................................................................................................................... etc , then system is halt.

I try all possible setting of Bios but unsuccessfully.

My flash --->>>>> Jetflash 2gb.

On the flash I create QNX4 filesystem (type = 77) via dinit command.

But I confused. On the xvme machine all work properly.
Help me out , guys.
gopyan
Active Member
 
Posts: 64
Joined: Tue Mar 02, 2010 1:39 pm

RE: Altboot.................................................

Postby maschoen » Wed Jun 29, 2011 3:57 pm

I had a similar problem on a Dell Server. The BIOS had some limitation on how big a boot file it would load. You could try making a smaller .boot file and using a flash file system to complete the boot process.
maschoen
QNX Master
 
Posts: 2644
Joined: Wed Jun 25, 2003 5:18 pm


Return to QNX6 - OS

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] and 6 guests