eclipse for photon available on line...

bridged with qdn.public.qnxrtp.applications
Post Reply
Miguel Simon

eclipse for photon available on line...

Post by Miguel Simon » Fri Apr 19, 2002 8:12 am

Hi...

It seems that there is a stable release of eclipse on the Eclipse
website:

http://eclipse.org/downloads/index.php

I have not tried this particular version yet, but if you follow the
instructions, things will work.

Happy eclipse hacking! :)

Regards...

Miguel

--
---
my opinions are mine, only mine, solely mine, and they are not related
in any possible way to the institution(s) in which I study and work.
---
Miguel Simon
Research Engineer
School of Aerospace and Mechanical Engineering
University of Oklahoma
http://www.amerobotics.ou.edu/
http://www.saic.com

Pete Eddy

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Pete Eddy » Wed Apr 24, 2002 3:06 pm

Has anybody tried it yet?
And if so...
Is it any good?

Pete Eddy

"Miguel Simon" <simon@ou.edu> wrote in message
news:3CBFD160.B1B6C57@ou.edu...
Hi...

It seems that there is a stable release of eclipse on the Eclipse
website:

http://eclipse.org/downloads/index.php

I have not tried this particular version yet, but if you follow the
instructions, things will work.

Happy eclipse hacking! :)

Regards...

Miguel

--
---
my opinions are mine, only mine, solely mine, and they are not related
in any possible way to the institution(s) in which I study and work.
---
Miguel Simon
Research Engineer
School of Aerospace and Mechanical Engineering
University of Oklahoma
http://www.amerobotics.ou.edu/
http://www.saic.com

Marek Smr¾

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Marek Smr¾ » Sun Apr 28, 2002 5:08 pm

I cannot download 1.3 level Java runtime environment from IBM site.
I followed link from eclipse site
http://64.38.198.171/downloads/drops/S- ... times.html.
Can enybody tell me another location of JRE.

Thanks

Marek

Bogdan Celer

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Bogdan Celer » Mon Apr 29, 2002 11:07 am

Try http://www.embedded.oti.com/download/te ... ipse.phtml
bogdan

I cannot download 1.3 level Java runtime environment from IBM site.
I followed link from eclipse site
http://64.38.198.171/downloads/drops/S- ... times.html.
Can enybody tell me another location of JRE.

Thanks

Marek

Bogdan Celer

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Bogdan Celer » Mon Apr 29, 2002 12:54 pm

Go to http://www.eclipse.org/downloads/index.php ,
and next try Stable Build or Integration Build or Nightly Build.
bogdan.
is there anybody who have running version of eclipse on the QNX RTOS ?
please send QNX/ECLIPSE version.
thanks Jakub Safarik

Safarik Jakub

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Safarik Jakub » Mon Apr 29, 2002 2:09 pm

is there anybody who have running version of eclipse on the QNX RTOS ?
please send QNX/ECLIPSE version.
thanks Jakub Safarik

Andrew Sandstrom

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Andrew Sandstrom » Mon Apr 29, 2002 8:19 pm

Sometime over the weekend the server that handles these downloads
developed a hardware problem.

It should hopefully be resolved soon.

On Mon, 29 Apr 2002 13:07:48 +0200, "Bogdan Celer"
<bogdan@xserwis.com.pl> wrote:
Try http://www.embedded.oti.com/download/te ... ipse.phtml
bogdan


I cannot download 1.3 level Java runtime environment from IBM site.
I followed link from eclipse site
http://64.38.198.171/downloads/drops/S- ... times.html.
Can enybody tell me another location of JRE.

Thanks

Marek



Mario Charest

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Mario Charest » Mon Apr 29, 2002 8:27 pm

"Andrew Sandstrom" <andrew_sandstrom@oti.com> wrote in message
news:3ccdaa88.16775211@inn.qnx.com...
Sometime over the weekend the server that handles these downloads
developed a hardware problem.
Must have been using IBM hardisk, LOL!
It should hopefully be resolved soon.

On Mon, 29 Apr 2002 13:07:48 +0200, "Bogdan Celer"
bogdan@xserwis.com.pl> wrote:

Try http://www.embedded.oti.com/download/te ... ipse.phtml
bogdan


I cannot download 1.3 level Java runtime environment from IBM site.
I followed link from eclipse site

http://64.38.198.171/downloads/drops/S- ... times.html.
Can enybody tell me another location of JRE.

Thanks

Marek




Marek Smr¾

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Marek Smr¾ » Thu May 02, 2002 1:19 pm

I downloaded JRE, but eclipse doesn't start. Following lines are displayed
on my qnx console:

java.lang.UnsatisfiedLinkError: swt-photon-2034 (Not found in
java.library.path)

Stack trace:
java/lang/Throwable.<init>()V
java/lang/Throwable.<init>(Ljava/lang/String;)V
java/lang/UnsatisfiedLinkError.<init>(Ljava/lang/String;)V

java/lang/Runtime.loadLibraryWithClassLoader(Ljava/lang/String;Ljava/lang/Cl
assLoader;)V
java/lang/System.loadLibrary(Ljava/lang/String;)V
org/eclipse/swt/internal/Library.loadLibrary(Ljava/lang/String;)V
org/eclipse/swt/internal/photon/OS.<clinit>()V
java/lang/Class.initializeImpl()V
java/lang/Class.initialize()V

org/eclipse/swt/widgets/Display.createDisplay(Lorg/eclipse/swt/graphics/Devi
ceData;)V

org/eclipse/swt/widgets/Display.create(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;
)V

org/eclipse/swt/graphics/Device.<init>(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;
)V

org/eclipse/swt/widgets/Display.<init>(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;
)V
org/eclipse/swt/widgets/Display.<init>()V

org/eclipse/ui/internal/Workbench.run(Ljava/lang/Object;)Ljava/lang/Object;

org/eclipse/core/internal/boot/InternalBootLoader.run(Ljava/lang/String;Ljav
a/net/URL;Ljava/lang/String;[Ljava/lang/String;)java/lang/Object;

org/eclipse/core/boot/BootLoader.run(Ljava/lang/String;Ljava/net/URL;Ljava/l
ang/String;[Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;

java/lang/reflect/AccessibleObject.invokeL(Ljava/lang/Object;[Ljava/lang/Obj
ect;)Ljava/lang/Object;

java/lang/reflect/Method.invoke(Ljava/lang/Object;[Ljava/lang/Object;)Ljava/
lang/Object;

org/eclipse/core/launcher/Main.basicRun([Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Objec
t;
org/eclipse/core/launcher/Main.run([Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;
org/eclipse/core/launcher/Main.main([Ljava/lang/String;)V

JVM terminated. Exit code=0
/opt/ive/bin/j9
-jit
-ms:16
-mso:128
-cp /opt/eclipse/startup.jar org.eclipse.core.launcher.Main
-application org.eclipse.ui.workbench
-ws photon
-endsplash /opt/eclipse/eclipse -endsplash 757794

Can anybody tell me, what should I do to eclipse works properly.

Thank

Marek

Pascal Simler

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Pascal Simler » Fri May 03, 2002 3:58 pm

Exactly same behaviour on my PC !

"Marek Smr¾" <m.smrz@seznam.cz> wrote in message
news:aardv3$j7$1@inn.qnx.com...
I downloaded JRE, but eclipse doesn't start. Following lines are displayed
on my qnx console:

java.lang.UnsatisfiedLinkError: swt-photon-2034 (Not found in
java.library.path)

Stack trace:
java/lang/Throwable.<init>()V
java/lang/Throwable.<init>(Ljava/lang/String;)V
java/lang/UnsatisfiedLinkError.<init>(Ljava/lang/String;)V


java/lang/Runtime.loadLibraryWithClassLoader(Ljava/lang/String;Ljava/lang/Cl
assLoader;)V
java/lang/System.loadLibrary(Ljava/lang/String;)V
org/eclipse/swt/internal/Library.loadLibrary(Ljava/lang/String;)V
org/eclipse/swt/internal/photon/OS.<clinit>()V
java/lang/Class.initializeImpl()V
java/lang/Class.initialize()V


org/eclipse/swt/widgets/Display.createDisplay(Lorg/eclipse/swt/graphics/Devi
ceData;)V


org/eclipse/swt/widgets/Display.create(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;
)V


org/eclipse/swt/graphics/Device.<init>(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;
)V


org/eclipse/swt/widgets/Display.<init>(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;
)V
org/eclipse/swt/widgets/Display.<init>()V


org/eclipse/ui/internal/Workbench.run(Ljava/lang/Object;)Ljava/lang/Object;


org/eclipse/core/internal/boot/InternalBootLoader.run(Ljava/lang/String;Ljav
a/net/URL;Ljava/lang/String;[Ljava/lang/String;)java/lang/Object;


org/eclipse/core/boot/BootLoader.run(Ljava/lang/String;Ljava/net/URL;Ljava/l
ang/String;[Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;


java/lang/reflect/AccessibleObject.invokeL(Ljava/lang/Object;[Ljava/lang/Obj
ect;)Ljava/lang/Object;


java/lang/reflect/Method.invoke(Ljava/lang/Object;[Ljava/lang/Object;)Ljava/
lang/Object;


org/eclipse/core/launcher/Main.basicRun([Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Objec
t;

org/eclipse/core/launcher/Main.run([Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;
org/eclipse/core/launcher/Main.main([Ljava/lang/String;)V

JVM terminated. Exit code=0
/opt/ive/bin/j9
-jit
-ms:16
-mso:128
-cp /opt/eclipse/startup.jar org.eclipse.core.launcher.Main
-application org.eclipse.ui.workbench
-ws photon
-endsplash /opt/eclipse/eclipse -endsplash 757794

Can anybody tell me, what should I do to eclipse works properly.

Thank

Marek

bogdan celer

Re: eclipse for photon available on line...

Post by bogdan celer » Sat May 04, 2002 8:51 am

Is the ../eclipse/plugins/org.eclipse.swt/os/qnx/x86 in your
LD_LIBRARY_PATH ?

Pascal Simler wrote:
Exactly same behaviour on my PC !

"Marek Smr¾" <m.smrz@seznam.cz> wrote in message
news:aardv3$j7$1@inn.qnx.com...

I downloaded JRE, but eclipse doesn't start. Following lines are displayed
on my qnx console:

java.lang.UnsatisfiedLinkError: swt-photon-2034 (Not found in
java.library.path)

Stack trace:
java/lang/Throwable.<init>()V
java/lang/Throwable.<init>(Ljava/lang/String;)V
java/lang/UnsatisfiedLinkError.<init>(Ljava/lang/String;)V



java/lang/Runtime.loadLibraryWithClassLoader(Ljava/lang/String;Ljava/lang/Cl

assLoader;)V
java/lang/System.loadLibrary(Ljava/lang/String;)V
org/eclipse/swt/internal/Library.loadLibrary(Ljava/lang/String;)V
org/eclipse/swt/internal/photon/OS.<clinit>()V
java/lang/Class.initializeImpl()V
java/lang/Class.initialize()V



org/eclipse/swt/widgets/Display.createDisplay(Lorg/eclipse/swt/graphics/Devi

ceData;)V



org/eclipse/swt/widgets/Display.create(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;

)V



org/eclipse/swt/graphics/Device.<init>(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;

)V



org/eclipse/swt/widgets/Display.<init>(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;

)V
org/eclipse/swt/widgets/Display.<init>()V



org/eclipse/ui/internal/Workbench.run(Ljava/lang/Object;)Ljava/lang/Object;


org/eclipse/core/internal/boot/InternalBootLoader.run(Ljava/lang/String;Ljav

a/net/URL;Ljava/lang/String;[Ljava/lang/String;)java/lang/Object;



org/eclipse/core/boot/BootLoader.run(Ljava/lang/String;Ljava/net/URL;Ljava/l

ang/String;[Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;



java/lang/reflect/AccessibleObject.invokeL(Ljava/lang/Object;[Ljava/lang/Obj

ect;)Ljava/lang/Object;



java/lang/reflect/Method.invoke(Ljava/lang/Object;[Ljava/lang/Object;)Ljava/

lang/Object;



org/eclipse/core/launcher/Main.basicRun([Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Objec

t;


org/eclipse/core/launcher/Main.run([Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;

org/eclipse/core/launcher/Main.main([Ljava/lang/String;)V

JVM terminated. Exit code=0
/opt/ive/bin/j9
-jit
-ms:16
-mso:128
-cp /opt/eclipse/startup.jar org.eclipse.core.launcher.Main
-application org.eclipse.ui.workbench
-ws photon
-endsplash /opt/eclipse/eclipse -endsplash 757794

Can anybody tell me, what should I do to eclipse works properly.

Thank

Marek




Marek Smrz

Re: eclipse for photon available on line...

Post by Marek Smrz » Mon May 06, 2002 7:34 am

Thanks, now it works fine.
Do you anybody work with CDT witch eclipse? If I try to create a new C/C++
project, it fails witch an exception.

Marek

"bogdan celer" <bogdan@xserwis.com.pl> wrote in message
news:3CD3A0F4.7080808@xserwis.com.pl...
Is the ../eclipse/plugins/org.eclipse.swt/os/qnx/x86 in your
LD_LIBRARY_PATH ?

Pascal Simler wrote:

Exactly same behaviour on my PC !

"Marek Smr¾" <m.smrz@seznam.cz> wrote in message
news:aardv3$j7$1@inn.qnx.com...

I downloaded JRE, but eclipse doesn't start. Following lines are
displayed
on my qnx console:

java.lang.UnsatisfiedLinkError: swt-photon-2034 (Not found in
java.library.path)

Stack trace:
java/lang/Throwable.<init>()V
java/lang/Throwable.<init>(Ljava/lang/String;)V
java/lang/UnsatisfiedLinkError.<init>(Ljava/lang/String;)V




java/lang/Runtime.loadLibraryWithClassLoader(Ljava/lang/String;Ljava/lang/Cl

assLoader;)V
java/lang/System.loadLibrary(Ljava/lang/String;)V
org/eclipse/swt/internal/Library.loadLibrary(Ljava/lang/String;)V
org/eclipse/swt/internal/photon/OS.<clinit>()V
java/lang/Class.initializeImpl()V
java/lang/Class.initialize()V




org/eclipse/swt/widgets/Display.createDisplay(Lorg/eclipse/swt/graphics/Devi

ceData;)V




org/eclipse/swt/widgets/Display.create(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;

)V




org/eclipse/swt/graphics/Device.<init>(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;

)V




org/eclipse/swt/widgets/Display.<init>(Lorg/eclipse/swt/graphics/DeviceData;

)V
org/eclipse/swt/widgets/Display.<init>()V




org/eclipse/ui/internal/Workbench.run(Ljava/lang/Object;)Ljava/lang/Object;



org/eclipse/core/internal/boot/InternalBootLoader.run(Ljava/lang/String;Ljav

a/net/URL;Ljava/lang/String;[Ljava/lang/String;)java/lang/Object;




org/eclipse/core/boot/BootLoader.run(Ljava/lang/String;Ljava/net/URL;Ljava/l

ang/String;[Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;




java/lang/reflect/AccessibleObject.invokeL(Ljava/lang/Object;[Ljava/lang/Obj

ect;)Ljava/lang/Object;




java/lang/reflect/Method.invoke(Ljava/lang/Object;[Ljava/lang/Object;)Ljava/

lang/Object;




org/eclipse/core/launcher/Main.basicRun([Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Objec

t;



org/eclipse/core/launcher/Main.run([Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;

org/eclipse/core/launcher/Main.main([Ljava/lang/String;)V

JVM terminated. Exit code=0
/opt/ive/bin/j9
-jit
-ms:16
-mso:128
-cp /opt/eclipse/startup.jar org.eclipse.core.launcher.Main
-application org.eclipse.ui.workbench
-ws photon
-endsplash /opt/eclipse/eclipse -endsplash 757794

Can anybody tell me, what should I do to eclipse works properly.

Thank

Marek





Post Reply

Return to “qdn.public.qnxrtp.applications”